Los Bobalistas Blanc de Noir 2023

20.60 

27 laos

Tootja

Kaubamärk

Marjasegu

Pudeli suurus

Aasta

Alkoholi %

Organic

Vegan

Jah

Marjasort

Toote kirjeldus

Valmistatud ökoloogilise põllumajanduse põhimõtteid järgides. Elegantne ja ainulaadne valge vein, mis on valmistatud punasest Bobal marjast. “Blanc de noir” tähendab prantsuse keeles “valge mustast”, viidates sellele, et valge vein on valmistatud tumedatest viinamarjadest. Selline tehnika annab veinile erilise karakteri ja nüansirikkuse, millist ei leia tüüpilistest valgetest veinidest. Kaunis näide Bobali marja mitmekülgsest ja oskuslikust veinivalmistamisest.

Värvuselt puhas särav kahvatukollane ja hallika sillerdusega. Aroomis tunda valgeid lilli ja ürte, taustal tsitruseliste õrn aroom. Maitses üllatavalt täidlane, suurepärase värskuse, tasakaalu ja elegantsiga. Hea happesus ja pikk järelmaitse. Domineerivad küpsed valged puuviljad nagu õun ja pirn, mida täiustavad marjanoodid ja tsitruse vihjed. Mitmekülgne vein ja ideaalne kaaslane mereandidele, grillitud kalale, kergetele pastaroogadele ja salatitele. Proovitud headuses ka marineeritud angerjaga ning mereandidega ahjupastaga. Samuti on see suurepärane valik aperitiiviks või lihtsalt nautimiseks.

LOS BOBALISTAS sari on austusavaldus Bobali viinamarja külluslikule ja ainulaadsele iseloomule, rõhutades sordi olemust ja tunnustades selle potentsiaali ja eripära.