Toote kirjeldus
DO Manchuela kaitstud päritolunimetusega hapukas-magus naturaalne jäävein. Jäävein ongi täpselt nii huvitav ja põnev, kui see kõlab. Selle valmistamiseks lubatakse viinamarjadel külmuda viinapuul, et kontsentreerida looduslikke suhkruid, nii et pressimisel saab neist mõnusalt magus vein. Ja kuuldavasti on see ainuke Hispaanias valmistatud jäävein. Võib arvata, et Hispaania on viinamarjade külmutamiseks liiga soe, kuid üks eriline koht selleks siiski leidub. 1100 m kõrgusel merepinnast asub Mandri-Hispaania kõrgeimal asuv veiniistandus Altolandon, kes seda erilist veinikest Petit Manseng marjadest valmistab.
Dulce Enero on merevaigukarva, keskmise täidlusega magus-hapu dessertvein. Veinist leiad intensiivseid aprikoosi, troopiliste puuviljade, tsitruseliste ja vürtside noote. Serveeri külmkapi temperatuuril. Sobib hästi puuviljapõhiste magustoitudega, juustukoogiga ning kangete juustude kõrvale. Sobib digestiiviks või desserdi juurde.