Guerinda LA ABEJERA 2021

23.90 

60 laos

Tootja

Kaubamärk

Marjasegu

Pudeli suurus

Aasta

Alkoholi %

Marjasort

Toote kirjeldus

Guerinda La Abejera ( tõlkes mesila) viinapuude vanus on 75-105 aastat. Orgaaniline viinamarjakasvatus ja käsitsi korje. Teatud mõttes on lihtne teha head veini, kui satud neid tegema vanadest viinapuudest, sest juurtele on talletatud aastate tarkus ning see on mulla ja kliimaga hästi kohanenud. Neist pärit viinamarjad lõhnavad looduse ja pinnase järele. See Garnacha vanadest viinapuudest pärinev vein näitab selle sordi unikaalsust Guerinda mägede piirkonnas.
Kõrgeid punkte teeninud vürtsikas magusate nootidega täidlane punane vein. On nii naturaalne kui olla saab. Veinil on helepunane kerge värvus. Aroom keerukas, sisaldades puuviljade ja magusate vürtside ja piparmündi noote. Maitses on vein pehme ja värske, ümar ja hästi tasakaalustatud siidiste tanniinidega. Püsiv meeldiv järelmaitse. 100% Garnacha mari, seisnud 14 kuud suurtes vaatides. Tavaliselt nii kaua vaadis seisnud vein ootab enda kõrvale võimsa maitsega liharoogasid, aga see on palju kergem. Temas on elegantsust!
Guerinda mäed on isoleeritud piirkond. Tõesti ongi keset metsikut loodust, lavendli ja muud aromaasted taimeaasad ümberringi. Nii et siin on aromaatsust ja maitsenüansse mida garnachast võibolla muidu väga ei leia. Ka siin garnachas on kirssi tunda, aga see ei ole hapukas, vaid leiad rosinat ja vürtsikust.