CLOS ABELLA 2015

47.48 

13 laos

Tootja

Kaubamärk

Marjasegu

Pudeli suurus

Aasta

Alkoholi %

Marjasort

,

Toote kirjeldus

Laagerdunud tammevaadis 18-20 kuud. Väljapaistvalt aromaatne bukett hõlmab punaste ja tumedate puuviljade spektrit, värskeid lilli, tammevürtse ja lagritsat. Must kirss, mineraalne, vürtsikas ja šokolaadine maitse. Tummine sügav ja Harmooniliselt siidine tanniinisus. Hea tasakaal ja pikk värske järelmaitse. Sobib ideaalselt marineeritud austritega, Ibeeria singi, seajalad seentega, grillitud veiseliha, hirvefilee seentega, kaalikas ja pastinaak.

Vein tähendab tõlkes mesilaste kohta ja tuleb Priorat piirkonnast, kus mäeküljed on nii järsud, et sisuliselt mingit autodega liikumist siin ei ole. Metsik loodus ümberringi, laskuvad korjajad kohati lausa köitega nõlvadelt alla, isegi muulad ei saa seal hakkama. 700-800m kõrgusel. Prioratis on üldiselt kiltkivipinnas, mis teeb veini väga eksklusiivseks. Kiltkivi kujundab tummiseid veine, sest vihmavesi valgub kiiresti pinnalt ära. Et viinapuu juured üldse veele liigi saaksid, läbivad juured 30-40 m läbi pinnase. Tulemuseks on tummised marjad, millest saab täidlased kõrge happesusega aromaatsed veinid. Üks paremaid veini meie valikus.

MIKS ON PUTUKAD VIINAMARJAISTANDUSTES OLULISED?

Barrica

Veinisõber

Oleme oma veinimaju valides järginud printsiipi, et tootja võiks olla kas pereettevõte või väiketootjate kooperatiiv, ning et toodangu kvaliteet oleks saanud ka tunnustuse. Enamus veinimajadel meie valikus on naturaalne... Loe edasi blogist